dimarts, 19 de novembre del 2013

Les primeres exposicions...

El Jordi i la Rosa ens van proposar el treball d'identitat territori. En aquest treball, el principal objectiu és transmetre emocions al públic explicant algun aspecte o tema de la teva vida que tinguis amb comú amb una altra persona de la classe i que t'hagi condicionat.

Avui s'han realitzat les primeres exposicions i han estat molt bé tot i que es poden millorar alguns aspectes. Han parlat de temes molt diversos i penso que algunes han assolit bastant bé l'objectiu: transmetre emocions. 

Un aspecte que m'ha sorprès és que els alumnes, és a dir, el púbic valoràvem les exposicions dels altres a partir d'un full que ens han repartit on hi havia els tres aspectes a partir dels quals valoràvem. Aquests aspectes eren:

1.- Cita un aspecte positivament
2.- Cita un aspecte millorable
3.- Dir si hi ha una relació cohesionada entre el discurs oral i el suport multimèdia o si són dos discursos diferents.

Quan ens han donat el full en un primer moment he pensat que allò no servia per a res però poc a poc me n'he adonat que el fet d'haver de valorar et fa estar més atent a l'exposició i a més a més te'n pots adonar d'aspectes que es poden millorar.

Desprès de les 7 exposicions que hi havia programades per avui la Rosa i el Jordi han comentat alguns aspectes a millorar. Alguns d'aquests han estat per exemple, no explicar una cosa fins que la seva diapositiva, imatge o suport aparegui a la pantalla, vigilar amb les faltes d'ortografia, esmentar les fonts d'on s'ha extret la informació i les fotografies...

Jo faig la presentació l'últim dia però vaig prenent nota per evitar aquests errors, perquè en definitiva el millor aprenentatge és equivocar-se.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada