diumenge, 10 de novembre del 2013

Què és Scoop.it ?

Aquesta és la pregunta que em vaig fer quan el Jordi, professor de GTIC, ens va parlar sobre aquesta pàgina web.
Scoop.it és una eina que permet visualitzar informació d'interès per a una persona a partir de la creació de tòpics. Un tòpic és un tema del qual vols rebre informació que s'organitzarà a Scoop.it creant un diari personal. Un cop has creat un tòpic s'han d'afegir paraules clau, és a dir, paraules a partir de les quals vols buscar informació que apareixerà al teu Scoop.it.

Sovint ens queixem que el temps passa volant i que no en tenim el suficient per a dedicar-lo a fer alló que ens agrada, per tant, per què no ens simlifiquem la vida?
Scoop.it ens permet trobar tot allò que és del nostre interès junt, és a dir, sense la necessitat d'obrir diferents pestanyes, i seleccionar alló que ens interess. Podriem dir que és un filtre d'informació que cerca allò que volem.

A continuació us deixo un vídeo per aprendre a utilitzar aquest diari online i  us convido a registrar-vos per agilitzar una mica la vostra vida i no perdre el temps, que és tant valuós, buscant informació del vostre interès sense tenir en compte una eina com Scoop.it que et permet recopilar-la conjuntament:


   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada