dimarts, 17 de desembre del 2013

Acabem el Bon Comunicador!

Ja hem exposat el nostre treball del Bon comunicador! Cada grup havia de triar un representant i aquest explicava als demès què havíem fet, la nostra representant ha estat l' Aran.

Tal i com vaig dir a l'entrada on us explicava que començàvem aquest treball, ens hem adonat que Eduard Punset és un bon comunicador i er suposat, gràcies a aquest treball hem après més a cooperar en grup ja que durant el procés de realització hem hagut d'anar prenent diverses decisions i posar-nos els sis membres del grup d'acord.

El nostre treball el podeu veure aquí.
Per a mostrar el nostre treball vam decidir que utilitzaríem un bloc. En aquest hem anat publicant varien entrades amb algunes notícies que ell ha publicat o que hem recollit sobre ell. Totes les notícies del mes d'octubre les vam recollir en un Google Sites i les de novembre en una presentació. Per finalitzar vam decidir escollir les tres o quatre notícies més destacades de cada mes i realitzar un vídeo amb Youtube.

Finalment hem pogut concloure que Eduard Punset és bon comunicador per alguns aspectes, i n'hem destacat 6:

     1. La motivació: motiva a la gent amb les seves explicacions, sobretot als joves, creant-los interès en       diferents àmbits, sobretot científics.

     2. La claredat: les seves explicacions són clares i entenedores pel públic.

     3. La naturalitat: explica amb naturalitat i s'aproxima al públic.

     4. L'exemplificació: posa exemples durant les seves explicacions i d'aquesta manera ajuda al públic a       comprendre-les millor.

     5. La gesticulació i l'expressivitat: transmet emocions a partir de la seva gesticulació i de la seva               expressivitat a la cara.

     6. L' humor: quan parla de temes feixucs utilitza l' humor com a recurs per fer el seu discurs més amè.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada