dijous, 17 d’octubre del 2013

El camí dels records - Land Art

La primera activitat a realitzar s'ha basat en l'art conceptual i el Land Art. Aquests dos moviments van sorgir durant els anys 60 a Estats Units i es caracteritzen per modificar i alterar el paisatge i els elements naturals necessaris i crear obres. Aquestes obres, a la mateixa vegada, tenen un caràcter efímer, és a dir, no queden recollides o guardades per sempre ja que la naturalesa les "esborra" o elimina de manera natural.

Aquesta imatge correspon a una obra de Land Art realitzada per Andy Goldsworthy:




La nostra obra es titula El camí dels records i es tracta d'un vídeo en el que tres néts recorren els espais que més recorden a l'àvia que ha mort. La nostra intenció és mostrar la trsitesa que es sent quan mor un ésser estimat però a la vegada l'alegria que produeix el record de tots els moments que has passat amb aquella persona.

A continuació us adjunto l'enllaç del vídeo, espero que us agradi:




En aquesta activitat hem après a donar importància a la naturalesa i a la gran quantitat d'elements que ens ofereix així com també a crear formes, símbols... a partir d'aquests elements per representar alguna cosa. Aquesta activitat, a més a més, també ajuda a desenvolupar la creativitat i la imaginació. Pel que fa a l'àmbit de la tecnologia hem après a fer un vídeo amb Youtube i editar-lo, aprenentatge que penso que em serà molt útil en el futur per recollir fotografies o editar un vídeo amb activitats que hem fet a classe perquè els infants ho tinguin com a record i puguin repetir alguna activitat si els hi ve de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada