dimarts, 29 d’octubre del 2013

Analitzem un bloc

El professor de GTIC ens va proposar una activitat: analitzar un bloc educatiu.

El bloc educatiu que jo he triat per analitzar és el de l'Escola Pla de l'Avellà a Cabrera de Mar, concretament el bloc de P3 .

Aquest bloc m'ha semblat molt interessant ja que  s'utilitza per penjar documents escrits per tal de comunicar coses als pares com ara la normativa de l'escola, properes excursions... A més a més també es poden veure publicades les algunes activitats, acompanyades de fotografies, que han realitzat els nens i nenes de P3. M'ha cridat especialment l'atenció el fet de penjar els documents perquè m'ha fet recordar la quantitat de papers que et reparteixen a l'escola i que moltes vegades ni arriben a casa perquè els has perdut abans. Crec que fer un bloc com el que he triat per analitzar, suposa un estalvi econòmic important i a més a més no hi ha risc de que el nen o nena no faci arribar els papers a casa. 
Aquest bloc, segons la classificació que fa el llibre Usos educatius dels blogs. Recursos, orientacions i experiències per a docents, és un bloc de professor-alumnes ja que tot i que l'administrador del bloc és el professor són els alumnes els qui expliquen les activitats que fan a l'escola, encara que les entrades les publica la professora o professor. Les entrades consten d'un títol, una breu explicació i sovint d'una imatge o fotografies de l'activitat sobre la que es parla.

Aquest bloc està realitzat a partir de Blogger i està estructurat a partir d'etiquetes, concretament dues, activitats i informacions. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada