dimarts, 24 de setembre del 2013

Treballem amb Google Drive

En aquesta entrada m'agradaria explicar-vos què és, per a què serveix i la pràctica que hem realitzat sobre Google Drive.
Google Drive és una eina que permet  publicar diferents tipus de documents a la xarxa
(on-line). Aquests documents únicament els podran veure aquelles persones que tú triis. Personalment he conegut l'existència d'aquesta eina a la classe de GTIC.  Google Drive facilita les coses en el moment de fer treballs ja que permet que els membres d'un mateix grup redactin un mateix document alhora i d'aquesta manera ens estalviem temps alhora de cohesionar els diferents documents d'un mateix treball com a conseqüència d'haver treballat individualment. Per tant, Google Drive és una eina de gran ajuda i des d'aquí animo a tothom que no l'utilitzi que s'animi a provar-la, sobretot aquelles persones que treballen amb equip.

A la classe de GTIC, en grups de 4 persones, vam haver de crear i compartir un document, una presentació i un formulari sobre algun tema. El meu grup vam triar el tema de les noves tecnologies a les aules. A continuació he penjat el primer treball realitzat amb aquesta nova eina de gran utilitat, Google Drive.





En primer lloc, el document de text: 




En segon lloc, la presentació:



Per últim, el formulari :



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada