dilluns, 30 de setembre del 2013

El bon comunicador

Ja hem engegat el nostre treball sobre el bon comunicador. En primer lloc, vam formar els grups; el meu grup està format per la Mònica Tamayo, la Paula Sardà, l'Adrià Soriano, la Laura Puertas, l'Aran Soler i jo. En segon lloc vam triar el nostre bon comunicador: Eduard Punset. Ara aquests dos mesos que tenim per endavant, octubre i novembre hem de seguir l'activitat d'aquest.



Per triar el bon comunicador prèviament a classe de COED vam dir cadascú de nosaltres una persona que penséssim que és bon/a comunicador/a i tres adjectius que el/la descrivissin. Van sortir molts comunicadors, com Pilar Rahola, Josep Guardiola, Xavi Corral i/o Josep Cuní. Els adjectiu que més van descriure els nostres comunicadors van ser clar, breu, concís, natural, parla amb bon to, volum i velocitat, entre d'altres.

Personalment penso que aquest treball ens servirà per adonar-nos si realment un bon comunicador té les qualitats que pensem que el fan ser bon comunicador i si aquestes són necessàries per a comunicar. A més a més, com és un treball en grup, ens servirà per aprendre a treballar millor en grup ja que ens hi hem d'acostumar perquè quan siguem en el món professional gairebé sempre treballarem en equip i n'hem de saber.

Podeu veure el bloc d'Eduard Punset aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada