dimecres, 25 de setembre del 2013

Les Webquests i l'espai edu3.cat

Durant les segones jornades de Webquest,  l'any 2006,  es va definir el concepte Webquest de la següent manera : "Una WebQuest és una proposta didàctica de recerca guiada, que utilitza principalment recursos d’Internet. Té en compte el desenvolupament de les competències bàsiques, contempla el treball cooperatiu i la responsabilitat individual, prioritza la construcció del coneixement mitjançant la transformació de la informació en la creació d’un producte i conté una avaluació directa del procés i dels resultats." 
Penso que totes les persones que són o serem mestres en un futur hauríem de conèixer l'existència d'aquests recursos ja que són una manera diferent de treballar amb els infants.


En aquest vídeo podeu veure la proposta de treball que porten a terme els alumnes de cicle superior de primària d'una escola d'Esplugues de Llobregat.

Edu3.cat




Per últim, m'agradaria recomanar l'espai edu3.cat, un espai on es pot trobar molt material audiovisual útil, ordenat per assignatures, per a ensenyar alguns coneixements o conceptes als nens i les nenes. Deixo l'enllaç per què qui vulgui pugui fer-hi una ullada.


http://www.edu3.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada